Over mij

Een hele dag alleen op een zolderkamer bouwen aan een verhaal dat je zin per zin als een cocon rond je spint…. het lijkt me een heerlijk luxeleven. Maar voorlopig schrijf ik nog tussen opgewarmde soep en aangebrande patatten door. Het resultaat is waarheidsgetrouwe verslaggeving vanuit een nieuw samengesteld gezin. Als fulltime werkende moeder met weinig huishoudelijk talent ben ik dagelijks op zoek naar de balans tussen overleven en amusement. En dat laatste vind ik nu net door over het eerste te schrijven.

Deze blog is ontstaan na een gezinsvakantie waarover ik elke dag een verslag schreef en op Facebook postte voor het thuisfront. (De bootvakantie is een verhaal van zes episodes dat ook op deze website terug te vinden is.) Omdat het schrijven mij zo beviel, ben ik gestart met deze blog én met een opleiding schrijven.

Sinds 2019 post ik hier om de paar weken een verhaal over Iris en Filip en de dagelijkse dingen. Het schrijven werkt verslavend, in elke gebeurtenis zie ik een blogverhaal waarin iedereen zich zal herkennen: een echtelijke ruzie tijdens een autorit, een etentje op Valentijn, moederdag met puberzonen, een eerste hondentraining of het verhaal van de bakker die zich wel eens overslaapt…

Volgen
Laat je mailadres na en ontvang een mail bij elke nieuw bericht of volg irfi.blog op Facebook.

Reactie
Onder elk bericht kan je een reactie geven. Heb je een algemene opmerking of vraag dan kan je die hier kwijt.